Η Εταιρεία

Αγαπητέ επισκέπτη

Σας καλωσορίζουμε στην «Μελισσοκομική Οικογένεια Φασιλή» και στον μαγικό κόσμο της μέλισσας, έναν κόσμο τον οποίο θα βρείτε κι εσείς τόσο ξεχωριστό, όσο κι εμείς. Οι ρίζες της Οικογένειας Φασιλή ξεκινούν από τις αρχές της δεκαετίας του ‘30.

Ίσως να γνωρίζετε ήδη πολλά για τις μέλισσες ή ίσως να ξέρετε μόνο τα βασικά. Για παράδειγμα, γνωρίζετε πόσοι παράγοντες συντελούν στη συλλογή και παραγωγή του μελιού; Ή γιατί το Ελληνικό μέλι θεωρείται και είναι ένα από τα καλύτερα στον πλανήτη; Η ακόμα ότι κάθε χρόνο το ίδιο μελισσοκομείο, την ίδια εποχή, θα παράγει ένα μέλι λίγο ή πολύ διαφορετικό απ’ ότι την προηγούμενη χρονιά ανάλογα με το τι ανθοφορία ευνοήθηκε από τις καιρικές συνθήκες της χρονιάς. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. Μπορούμε να έχουμε «κάβα» μελιού αγοράζοντας διαφορετικά είδη κι εκπαιδεύοντας τον ουρανίσκο μας η ακόμα και μέλια της ίδιας κατηγορίας αλλά διαφορετικής χρονιάς εφόσον το διατηρούμε σε κατάλληλες συνθήκες.

Στις σελίδες μας μπορείτε να διαβάσετε γι αυτά τα θέματα καθώς και για τα ευρύτερα οφέλη της βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας. Αν ψάχνετε απλά για κάποια από τις κατηγορίες μελιού που παράγουμε και τα λοιπά μελισσοκομικά προϊόντα ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας.

Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, μπαίνοντας στον κόσμο τις μέλισσας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό που ψάχνετε βρίσκεται εδώ: Το website μας είναι περιεκτικό και γεμάτο πληροφορίες. Αν δεν μπορέσετε να βρείτε κάτι, ελάτε σε επαφή μαζί μας! Αν βρεθείτε στην πανέμορφη Πραγματευτή – Λεωνιδίο Αρκαδίας, ελάτε να μας επισκεφτείτε! Πάντα χαιρόμαστε ιδιαίτερα να συναντούμε επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την μεγάλη μας προσπάθεια. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα!